Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Popová diva je i s padesátkou na krku žhavou sexbombou a o nápadníky nemá nouzi. Sotva se Jennifer Lopez (54) rozešla s rapperem Drakem, už ji prý utěšuje další známý muž.

Zpěvačka má za sebou tři rozvody a nejspíš by došlo i ke čtvrtému. S Benem Affleckem ale zůstali naštěstí jen u zasnoubení. Jennifer ve zralém věku upřednostňuje mladší muže a před o 17 let mladším Drakem randila s tanečníkem Casperem Smartem. Ten se narodil ještě o rok později.

Jennifer dala opět přednost mladšímu partnerovi. Bývalý hráč baseballu Alex Rodriguez alias A-Rod ale spadá do její generace, je mu jednačtyřicet let. „Už spolu randí několik týdnů. Jennifer je z něj nadšená. Jako velkou výhodu bere to, že má také děti,“ tvrdí zdroj magazínu People.

Rodriguez má se slavnými milenkami bohaté zkušenosti. Má za sebou poměr s herečkami Kate Hudson (44) a Cameron Diaz (51). Pokud to Jennifer s novým objevem bude vyhovovat, budou mít početnou rodinu. Zpěvačka má z předchozího vztahu devítiletá dvojčata Maxe a Emme, bývalý baseballista dcery Natashu (12) a Ellu (8).

Reklama

Další články

Načítám