Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Říká se, že pod rukama těch správných lidí může být každá žena krásná. A i když to není případ herečky Kate Hudson (45), která je pěkná i v civilu, k té skutečně hvězdné image jí dopomohou také až profesionálové na slovo vzatí. Tyto fotografie, které dělí jen pár hodin, jsou toho důkazem.

Když totiž Kate minulý týden opouštěla hotel v centru New Yorku a vyrazila vstříc přípravám na jednu z nejdůležitějších společenských akcí roku Met Gala v Metropolitním muzeu umění, možná tak trochu doufala, že proklouzne bez povšimnutí. Nestalo se tak, ale my díky tomu můžeme naplno ocenit práci jejího týmu vizážistů, stylistů a kadeřníků. Podívejte, v jakou princeznu ji zvládli proměnit...

Kate, která údajně opět vzkřísila svůj vztah s výrazně mladším zpěvákem Nickem Jonasem, se vyjímala na červeném koberci v bílé róbě s geometrickými prostřihy a nejvíce se družila se zpěvačkou Lady Gaga a návrhářkou Donatellou Versace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám