Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodská kráska Kate Hudson (36), která se proslavila zejména díky rolím v romantických komediích, se stala hlavní tváří prestižního kalendáře Campari 2016, kterému v minulých letech propůjčily svou tvář například taková herecká jména, jakými jsou Penélope Cruz, Eva Green, Uma Thurman, Mila Jovovich či Salma Hayek.

Krásná a charizmatická Američanka bude letos v kalendáři mít dvě tváře, hořkou a sladkou. Téma kalendáře se také zaměřuje na stoupající popularitu hořké chuti v mixologii a gastronomii. Dualitu těchto chutí přivedl v kalendáři k životu módní fotograf Michelangelo di Battista. Zachytil jemné nuance rozhodování pod hořkosladkými úhly pohledu. Kate Hudson dokonale ztvárňuje obě role, jak podmanivou hořkost, tak jemnou, fascinující sladkost.

„Je to pro mne čest, že mne oslovili, abych nafotila tento prestižní kalendář. Letošní téma si hraje s tématem voleb, což je skvělá metafora. Moc se mi líbilo pracovat s Michelangelem a myslím, že se nám povedlo vytvořit obě dvě protichůdné postavy,“ prozradila nadšená herečka, která si získala srdce fanoušků i kritiků v roce 2000 ve filmu Na pokraji slávy, za který dostala Zlatý globus a nominaci na Oscara za vedlejší roli.

Mezi její další známé filmy patří například Jak ztratit kluka v deseti dnech, My dva a křen, Bláznovo zlato či Válka nevěst. Mezi její aktuální projekty patří komedie Barryho Levinsona Rock the Kasbah, kde si zahraje s Billem Murraym, Brucem Willisem a Zooey Deschanel. a hvězdně obsazená romantická komedie Mother´s Day.

Kate ale není jen herečka. V roce 2013 uvedla na trh značku Fabletics. Jedná se o funkční, pohodlné a stylové oblečení pro aktivní ženy. Letos značku rozšířila o pánskou kolekci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám