Hlavní obsah
Článek

Britská královská rodina dorazila na tradiční vánoční mši do kostela sv. Máří Magdaleny v Sandringhamu v oslabení. Chyběli vévoda a vévodkyně ze Sussexu, kteří tráví svátky v Kanadě, i vévoda z Edinburghu, jenž bojuje s vleklými zdravotními potížemi.

Korunu tak zastupovala královna Alžběta II., princ Charles a princ William (41) s manželkou Kate a staršími dětmi Georgem (10) a Charlotte (8). Nechyběla ani princezna Eugenie s manželem, její sestra Beatrice se snoubencem, princezna Anne, princ Edward s rodinou nebo vévodkyně Camilla.

Rodinu jako vždy vítaly zástupy fanoušků, lemující cestu do kostela. Mezi nimi i Karen Anvil, autorka snímku „úžasné čtyřky“, jak mu média přezdívala, z roku 2017. Anvil na něm z bezprostřední blízkosti, právě na cestě ke kostelu, zachytila bratry Williama a Harryho a jejich ženy Kate a Meghan.

Fotka, která z Karen Anvil (na druhém a třetím snímku, posuňte šipkou vpravo) udělala milionářku

Fotka obletěla svět a sklízela obrovský úspěch, dokonce se objevila na titulce magazínu Hello!. Zaprvé na ní byla jen zmíněná čtveřice, navíc spontánní úsměvy Williama, Kate, Harryho a Meghan se cení. A to doslova. Fotka Karen v roce pořízení vydělala víc jak milion, uvedl britský Independent.

Loni na sebe amatérská fotografka upozornila znovu, když upoutala pozornost vévodkyně Meghan, která se s ní přišla pozdravit. A ani letos Anvil nechyběla mezi vítajícími fanoušky a fotila jako o závod. Na jedné fotce se jí tak například podařilo zachytit všechny tři budoucí britské krále, tedy prince Charlese, Williama i George, pohromadě. Kdo ví, možná jí to vynese další pozvání k rozhovorům jako tehdy před dvěma lety.

Vévodkyně Kate, princezna Charlotte a tři následníci britského trůnu, to je jeden z letošních úlovků Karen Anvil

Zobrazit příspěvek na Instagramu

#PrincessCharlotte #Sandringham

Příspěvek sdílený Karen Anvil (@karenanvil), Pro 25, 2019 v 3:12 PST

Reklama

Další články

Načítám