Hlavní obsah
Článek

Zatímco jiní členové britské královské rodiny a evropské aristokracie vůbec svá vánoční přání zveřejnili s předstihem, vévoda (41) a vévodkyně z Cambridge počkali na 25. prosinec, ve Velké Británii tzv. Christmas Day, jenž je hlavním a nejdůležitějším dnem tamních Vánoc. Svým fanouškům popřáli u černobílého snímku prince Williama a dětí, jehož autorkou není nikdo jiný než vévodkyně Kate.

Kate se už několikrát ukázala jako zdatná fotografka. Je například autorkou prvních snímků svých dětí, zaznamenala i jejich dosavadní životní milníky jako narozeniny nebo v případě starších potomků, prince George a princezny Charlotte, cesty do školy. Díky své vášni se také letos stala patronkou britské Královské fotografické společnosti.

„Šťastné Vánoce! Všem našim sledujícím přejeme krásný a klidný vánoční den,“ stojí v přání. K tomu informace o autorství a zpráva, že fotka byla pořízena „dříve letos“ v Norfolku.

Zatímco princ George na fotce sedí v proutěném křesílku, princezna Charlotte stojí za mladším bráškou Louisem, kterého William líbá na tvář

Jde o odlišný snímek než ten, který rodina použila na rozesílané vánoční pohlednice. Na tom jsou všichni na motorce se sajdkárou. Fotka zřejmě nebyla určena očím široké veřejnosti. Přání se ale začalo šířit na sociálních sítích, poté co je nasdílel pravděpodobně jeden z adresátů.

Reklama

Další články

Načítám