Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ William (41) a vévodkyně Kate (42) nechali svět lehce nahlédnout do svého soukromí. Pro charitativní účely se spojili s britskou spisovatelkou a expertkou na gastronomii Mary Berry a vznikl speciální díl televizní show s názvem Berry Royal Christmas Special, v němž společně pekli. Díl běžel v Británii 16. prosince a diváci ve vysílání zaznamenali i moment, při němž zřejmě mnohým vystřelilo obočí úžasem.

V ukázce, která trenduje na sociálních sítích, položil William ruku na rameno své choti, ale Kate ji dost razantně setřásla. Těžko říct, jestli jen nechtěla, aby ji manžel otlapkával před kamerami nebo ji třeba naštvalo, že neumí péct. Působí to ovšem trochu zvláštně.

O královském páru je známo, že na veřejnosti vždy zachovává dekorum a je velmi profesionální. Jen těžko je uvidíte, jak se muckají nebo mazlí na veřejnosti. Na rozdíl od mladšího prince Harryho a jeho ženy Meghan také nikdy nevybočují z řad, dodržují tradice a královský protokol.

Za to je ostatně Britové opěvují a váží si jich. Nic se ale nemá přehánět, fanoušci i královna by vždy dokonalé Kate jistě odpustili, kdyby se vedle Williama na veřejnosti trochu víc uvolnila.

Reklama

Další články

Načítám