Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda (41) a vévodkyně (42) z Cambridge pokračují v celkem pětidenní návštěvě Pákistánu. Druhý den odstartovali návštěvou školy a setkali se s premiérem země Imranem Chánem, večer je pak čekal kulturní program. Na recepci v Národním památníku, již hostil britský diplomat Thomas Drew, manželé dorazili v rikše a sladění do zelených modelů, jež ctily místní tradici.

Vytříbený vkus vévodkyně Kate je pověstný, tentokrát u příznivců královského páru bodoval i princ William v tradičním svátečním oděvu, který především na sociálních sítích vzbudil velký ohlas. Na akci se manželé setkali s osobnostmi ze světa byznysu, umění, hudebního i filmového průmyslu nebo s politiky.

Následně se Kate a William vydali do pohoří Hindúkuš. Cílem této návštěvy bylo upozornit na klimatické změny. Kate zde nasadila stejný tradiční klobouk, který na sobě měla princezna Diana, když toto místo navštívila v roce 1991. Vévodkyně tak i nadále kráčí ve stopách princezny z Walesu.

Reklama

Další články

Načítám