Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ženské finále Wimbledonu hostilo mnoho slavných tváří včetně vévodkyně z Cambridge (42). Velká tenisová fanynka a také patronka turnaje zhlédla finálový zápas mezi Serenou Williams a Simonou Halep, jenž skončil úspěchem rumunské tenistky, která vyhrála 2:6, 2:6.

Mezi těmi, kteří Halep gratulovali jako první, byla právě i Kate, jež ji zahrnula slovy obdivu. „Vážně skvělé, upřímně. Bylo tak inspirativní to vidět. Hrála jste skvěle. Bylo to ohromující. Tak gratuluji a užijte si oslavy,“ řekla sedmadvacetileté vítězce.

Fotky vévodkyní následně obletěly instagramové profily věnované britské královské rodině s komentáři, jak skvěle si to spolu užily. Do jaké míry šlo o upřímné přátelské setkání, nebo jen snahu tak působit, necháme na každém z vás.

Ještě před zápasem se Kate setkala s juniorskými hráčkami Kamillou Bartone, Oksanou Selekhmetevou, Polinou Kudermetovou a Giuliou Morlet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám