Hlavní obsah
Článek

Vévodkyně Kate o víkendu zveřejnila rozvernou fotografii na houpačce, ze které fanoušci šíleli. Nyní se královský pár na svém Instagramu pochlubil dalšími snímky ze zvelebené zahrady, kterou proměnili v les. Tentokrát však aktéry byly jejich ratolesti. Není totiž lepší způsob, jak lesík otestovat než do něj vypustit děti.

Na roztomilých snímcích Princ George (10), Louis (1) a princezna Charlotte (4) vypadají velmi šťastně. Speciálně nejmladší Louis působí vyloženě nadšeně. Děti samozřejmě vyzkoušely také zmiňovanou houpačku a dle jejich výrazů i u nich nejspíš prošla.

Kate se nechala slyšet, že je pro ni důležité, aby děti trávily co nejvíce času venku. „Opravdu si myslím, že dostatečný pobyt venku má blahodárné účinky na fyzické i psychické zdraví člověka, speciálně pak u malých dětí,“ nechala se slyšet v rozhovoru se zahradníkem Montym Donem pro BBC.

„Opravdu doufám, že les, který jsme vytvořili, inspiruje i další rodiny, děti a komunity, aby vyrazily ven a strávily nějaký čas spolu v přírodě,“ dodala. Sladkými snímky se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám