Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co si vévodkyně z Cambridge (42) vezme na sebe, to se okamžitě stane trendem a módním hitem. Kate přitom kombinuje luxusní módu s kousky z konfekce, takže se jí mohou inspirovat ženy z různých sociálních skupin. I ty, které si nemohou dovolit nebo nechtějí za oblečení utratit majlant. Po narození prince Louise společenské aktivity logicky omezila, na akcích, na nichž se od té doby objevila, však vzbudila zasloužený rozruch.

Na méně oficiální akce Kate téměř vždy obléká levnější kousky, často právě z konfekce. Naposledy to byly bavlněné šaty ze Zary (oblékla je na charitativní pólo), jejichž cena se pohybuje kolem dvou tisíc korun českých. V případech cenově dostupných kousků se pravidelně stává, že poté, co si je vévodkyně oblékne, jsou během pár hodin vyprodané.

Kate je velkou milovnicí tenisu, ženské i mužské finále Wimbledonu si proto nechtěla nechat ujít. V tomto případě šlo o příjemnou společenskou návštěvu. Na finále žen oblékla letní šaty z dílny své oblíbené návrhářky Jenny Packham, mužské finále rozsvítila ve žlutých, křivku těla kopírujících šatech značky Dolce & Gabbana.

Na oslavy u příležitosti 100. výročí královského letectva oblékla jedny z nejoblíbenějších šatů, které vlastní hned ve třech odstínech. V tomto případě jí udělala službu světle modrá varianta luxusního kousku značky Alexander McQueen. Světle žlutou variantu pak oblékla na svatbu prince Harryho a Meghan Markle.

Na zatím poslední společenskou akci, svatbu kamarádky, Kate zvolila modrý kabátek Catherine Walker a barevně ladící šaty. Tuto kombinaci na sobě měla už při loňské návštěvě Berlína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám