Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lily Mo Sheen (23) zavítala na losangelskou premiéru hojně očekávaného snímku The Unbearable Weight of Massive Talent, ve kterém si sama zahrála. Dceři Kate Beckinsale (50) a Michaela Sheena (53) to nesmírně slušelo a už teď je jasné, že po rodičích zdědila nejen dobré geny, co se vzhledu týče.

Ve filmu ztvárnila dceru Nicolase Cage, zdaleka ale nejde o její první roli. Poprvé si před kameru stoupla v roce 2006, zahrála si tehdy se svou matkou Kate v Underworld: Evolution. V tom roce ji diváci mohli zaznamenat také v komedii Klik - život na dálkové ovládání. I v tom si zahrála s Beckinsale.

O tři roky později se objevila v dramatu s Robertem De Nirem Všichni jsou v pohodě, aktuální komedie je ale prvním filmem, který natočila jako dospělá.

Její rodiče Kate a Michael spolu randili v letech 1995-2003 a Lily je jejich jediným společným potomkem. Beckinsale další děti nemá, Sheen má dvouletou dceru Lyru se současnou partnerkou Annou Lundberg (27) a v březnu se pochlubili, že čekají další přírůstek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám