Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V lednu šokovali Jason Momoa (44) a Lisa Bonet (54) rozchodem. Na udílení Oscarů tak v neděli dorazil herec bez doprovodu. Po ceremoniálu se ale přesunul na tradiční after party, kde mu dělala společnost Kate Beckinsale (50).

Herečka vynesla velmi sexy model, ve kterém jí ale nejspíš bylo chladno. Aby nenastydla, vzdal se pověstný gentleman Momoa svého saka. A zjevně si společnost jeden druhého užívali.

„Stáli spolu na baru, bavili se a smáli. Oba vypadali spokojeně,“ uvedl zdroj pro E! News.

Doplnil, že herec korzoval a bavil se například i s dcerou odloučené manželky Zoë Kravitz nebo zpěvačkou Ritou Orou či herečkami Jessicou Albou a Siennou Miller.

Jason má s Bonet děti Lolu (14) a Nakoa-Wolfa (13), vzali se v roce 2017. Rozchod oznámili společným prohlášením, v němž uvedli, „že se jejich cesty rozešly a vzájemně se osvobodili“.

Beckinsale má dospělou dceru Lily s hercem Michaelem Sheenem. V minulosti byla jednou vdaná a proslula svou zálibou ve výrazně mladších partnerech. Pozdvižení vyvolal například její románek s Petem Davidsonem, který nyní randí s Kim Kardashian. Není jasné, jestli Kate aktuálně s někým randí, naposledy byla ve vztahu s hudebníkem Goodym Gracem (23), ale rozešli se v říjnu 2020.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám