Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotkyně SuperStar a slovenská zpěvačka Katarína Knechtová (43) se vyhřívá na řeckém ostrově Mykonos. Fanoušky potěšila svým foto příspěvkem v plavkách.

Sice neukázala celou postavu, ale naznačila, že rozhodně nepatří k dámám, které pro dokonalé křivky dělají vše. Naopak vzdala hold holkám krev a mlíko.

„Dobré zprávy z Mykonosu! Ženy moje zlaté, 99 procent žen je tu krev a mlíko a jen výjimečně nemají celulitidu. Nemusíme zavírat chladničky. Užívejte léto, a hlavně sebe samé. Křivky jsou ženské, krásné a sexy, konec hlášení,“ nechala se slyšet Knechtová, která tím potěšila řadu svých fanynek.

Ty ovšem Katarínu chválily a žádných nedostatků si vůbec nevšimly. Zpěvačka zkrátka ví, jak se nejlépe vyfotit a přitom vše rafinovaně zamaskovat. Z dovolené se ale zpěvačka již brzy vrátí, protože už v sobotu vystoupí na Staroměstském náměstí v rámci tradičního Mattoni koktejl festivalu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám