Hlavní obsah
Článek

Karolína „Chcisezabít“ Vrbasová, účastnice druhé řady VyVolených, se do povědomí diváků v roce 2006 zapsala svou depresivní povahou a komplexy ze své vizáže. O devět let později je hvězdou Stream.cz, má několik pořadů (například Fenomén), nově taky knihu a hlavně po osmnácti divnovztazích i chlapa, který je prý normální, nebije ji a ani ji nežádá, aby ho sama fyzicky týrala. „Přesto se chci tak trochu zabít,“ říká Vrbasová.

Na VyVolené nemá čas vzpomínat, je workoholik a pracuje od noci do noci. „Ale teď jsem měla před třemi dny melancholickou náladu a pouštěla jsem si videa a vzpomínala jsem na to období,“ řekla Super.cz půvabná bruneta s neobyčejným humorem na křtu své knižní prvotiny Chlapidárium o šílencích, které ve svém intimním životě zažila. Při úryvcích z povídkové knihy se smáli úplně všichni.

„Na magory jsem vždy měla smůlu. Teď tedy ne. Můj přítel se jmenuje Pavel. Při křtu představoval typ chlapa tragického muzikanta a i ve skutečnosti je hudebník. Na ty jsem zatížená. Trávíme spolu velmi temné večery, které jsou ale zároveň velmi pěkné. Užívám si to,“ říká Karol, kterou ale neopustilo ani pověstné hláškování ohledně sebevraždy.

„Občas se chci zabít, jako ne úplně, ale jako třeba z deseti procent ano,“ dodala s úsměvně vážnou tváří.

Reklama

Další články

Načítám