Hlavní obsah
Článek

Letní teploty konečně panují už i v Česku, i tak se řada známých tváří rozhodla odjet na léto za hranice. Po několika měsících, kdy cestování nebylo možné, si české krásky zabalily kufry a alespoň na pár dní vyrazily k moři.

Nejoblíbenější destinací se letos stalo Chorvatsko. Dovolenou u Jadranu si dopřála například Jana Doleželová (42), která odjela s dcerou. Modelka Dominika Mesarošová nebo kráska Denisa Dvořáková, ale také zpěvačka Markéta Konvičková (29), která absolvovala cestu i s těhotenským bříškem podruhé.

Do Monaka na několik dnů odcestovala se svým přítelem moderátorka Eva Perkausová a v knížectví, které jí je druhým domovem, si užívá i teniska Karolína Plíšková (32). Koupání ve slané vodě si neodpustila ani tanečnice StarDance Veronika Lálová a léto tam tráví také modelka Veronika Kopřivová.

Za koupáním ve vlnách vyrazila i moderátorka Novy Lucie Borhyová (45) a bez zahraniční dovolené si nedokázala prázdniny představit Zorka Hejdová (33), která si užívala s manželem romantiku v Řecku. Podívejte se na české krásky, které si vyrazily k moři.

Reklama

Další články

Načítám