Hlavní obsah
Článek

Tenistka Karolína Plíšková (32) si dopřává zasloužený relax na dovolené, což znamená, že si fanoušci přijdou na své. Karolína se už několikrát pochlubila vysportovanou postavičkou v plavkách.

Na dovolené si užívá se svým manželem Michalem Hrdličkou (35), který svou lásku taktéž neopomenul zvěčnit na snímku od bazénu. A aby si na své přišly i dámy, on sám vystavil na odiv svalnaté tělo v plavkách.

Michal byl odjakživa sportovním nadšencem, ale manželství s naší úspěšnou tenistkou mu vyloženě svědčí. Však spolu také pravidelně sportují. A to i s dvojčetem Karolíny Kristýnou.

„Nejsem vystudovanej odborník na fyzickou přípravu, ale sbírám o tom tématu hodně informací, sportuju odmala, gym je mým oblíbeným místem poslední dekádu. Často taky trénuju v rámci kondičních bloků s Karolínou a Kristýnou,“ pochlubil se Hrdlička s tím, že bez sportu si svůj život nedovede představit.

„Sport je pro mě droga, cítím se díky němu skvěle, mám hodně energie, líp se mi myslí i pracuje. Neobejdu se bez něj ani tady na dovolený,“ dodal. Tak snad Michal potěší dámy, a ještě se nějakou tou fotečkou v plavkách pochlubí.

Reklama

Další články

Načítám