Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světová tenisová jednička Karolína Plíšková (32) pilně trénuje a ve volném čase relaxuje u moře s přítelem Michalem Hrdličkou (35).

V posledních týdnech dělala zamilovanému párečku společnost i Michalova dcera Linda, kterou má ze vztahu s moderátorkou Lucií Borhyovou (46).

Sportovní komentátor se na sociální síti pochlubil společnou fotkou s dcerkou, na které vystavil na odiv své vypracované sexy tělo v plavkách.

S takovými břišáky je za dokonalého plážového playboye a jeho roztomilá dcerka na něj musí být patřičně hrdá. Jak Michal podotkl, dovolená už bohužel skončila a je čas na návrat do pracovní reality.

Chvilky volna si však jistě patřičně užil. Karolína se navíc na sociální síti pochlubila společnou fotkou s Michalem, na níž ukázala nový prstýnek, který zdobí její prsteníček na levé ruce. Fanoušci tak ihned řešili, zda pohledný sporťák nepožádal úspěšnou tenistku o ruku. To si však Karolína zatím nechala pro sebe.

Reklama

Další články

Načítám