Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma týdny se bývalá moderátorka Michaela Ochotská (39) odstěhovala od svého manžela Lukáše Rosola (38) k rodičům. Jako hlavní důvod Rosol neuvedl vztahové problémy, ale prý to, že Míša hodně zhubla a rodiče se o ni a jeho syna Andrého mohou lépe postarat než on sám, který tráví většinu dne na tréninku.

Vysvětlení je to opravdu velmi podivné, protože listopad a prosinec patří k měsícům, kdy mají tenisté nejvíc volna a necestují za žádnými turnaji. České tenistky například tento čas vyplnily exotickými dovolenými a v prosinci trénují v Praze a věnují se rodině a partnerům. Společně strávené volné chvilky si užívají i Karolína Plíšková (32) a Michal Hrdlička (35).

To u Rosola je všechno naopak a zřejmě se spíš než o časovou zaneprázdněnost jedná o manželskou krizi. Míša se na sociální síti pochlubila fotkami, jak peče cukroví, manžela však ze svých momentek vynechala. Dřív se přitom zamilovanými fotkami s Lukášem chlubila jak na běžícím páse.

Teď naopak zveřejnila jeden citát, s jehož obsahem se zřejmě ztotožňuje. A ten naznačuje, že se má Rosol zřejmě na co těšit. Konec citátu má totiž hodně drsné poselství:

"Cokoliv dáte ženě, ona z toho udělá něco víc. Dej jí semeno, bude mít dítě, dej jí dům a udělá vám domov, dej jí potraviny a udělá vám jídlo, dej jí úsměv, ona vám dá svoje srdce. Ona rozmnožuje a rozšiřuje to, co je dané. Takže jak jí dáte ho*no, buďte připraveni přijmout tunu sr*ček. My ženy jsme andělé. A když nám někdo poláme křídla, prostě v létání pokračujeme na koštěti. Jsme flexibilní."

Pokud se Ochotské tento citát líbí, dává tím najevo, že jí Rosol zřejmě něčím ublížil, ale ona si rozhodně nic nenechá líbit a vrátí mu všechno i s úroky. Vánoce u Míši Ochotské tak asi budou mít do idylky hodně daleko.

Reklama

Další články

Načítám