Hlavní obsah
Článek

Listopad je snad jediný den v roce, kdy si známé tenistky mohou dopřát zaslouženou dovolenou. Pokud tedy nepočítáme Nicole Vaidišovou, která letos ukončila aktivní kariéru a užívá si tenisového důchodu na dovolených ve Spojených arabských emirátech.

Stejnou destinaci si vybrala i Barbora Strýcová a Petra Kvitová (34). Fanoušci tak mají možnost vidět tenistky jinak než ve sportovním úboru a s raketou v ruce. Dámy se totiž na sociálních sítích pochlubily fotkami v plavkách. A moc jim to slušelo!

Podzimní měsíce vyměnili za sluníčko u moře a krásnou pláž také Karolína Plíšková (32) a její přítel Michal Hrdlička (35) či slovenská vítězka Turnaje mistryň Dominika Cibulková, jež patří k nejpůvabnějším světovým tenistkám. Zatímco Plíšková odhalila své půvaby i tetování na ostrově Mauricius, Cibulková relaxovala na Maledivách.

Exotickou dovolenou si letos vybrala i Lucie Šafářová, jež si užívala zasloužené volno v Karibiku - konkrétně na Britských Panenských ostrovech. Jak to tenistkám slušelo v plavkách, si připomeňte v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám