Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco tenistka Kristýna Plíšková už se žhavými fotkami z dovolené dávno pochlubila, protože jí sezona skončila už před měsícem, její sestra Karolína Plíšková (32) odletěla na dovolenou teprve nedávno.

Myšlenky na tenis totiž mohla odložit až po vítězství v týmové ženské soutěži Fed Cup, kterým ukončila sezonu. Pracovních cest po celém světě si finalistka US Open užila během sezony až až, a tak si konečně mohla zabalit jen plavky a vyrazit na dovolenou za zaslouženým relaxem.

Karolína si vybrala exotický Mauricius. Na ostrově v Indickém oceánu našla vytoužený klid a pohodu. Na své fanoušky však nezapomněla a na sociální síti se pochlubila sexy fotkou v bikinách! Vysoká a štíhlá tenistka zároveň vystavila na odiv svou parádní kérku. Na snímku chybí Karolínin přítel Michal Hrdlička (35), který zřejmě svou půvabnou tenisovou lásku sám vyfotil.

Sporťák nyní moderuje fotbalové přenosy pro jednu kabelovou televizi, ale Karolínu i tak doprovázel na několik tenisových turnajů, kde svou partnerku podporoval a fandil, seč mu síly stačily.

Reklama

Další články

Načítám