Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejluxusnější párty filmového festivalu v Karlových Varech tentokrát nepředepisovala dress code black tie, ale odlehčenější cocktail. Hvězdy si oddechly hlavně proto, že se večírek konal v nejteplejší den týdne a teplota na teploměru se blížila 30 stupňům Celsia.

Řada krásek přesto zvolila dlouhou večerní. Dámy přidaly na délce šatů, ale také na průhlednosti. Karolína Mališová (27) oblékla zcela průhledné šaty návrhářky Elisabetty Franchi, stejně tak influencerka Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A zvolila šaty návrhářky Zuzany Lešák Černé, které zcela odhalovaly pozadí i nohy. Kratšími, ale zato v totožné látce jako Aneta, překvapila přítelkyně Jaromíra Jágra Dominika Branišová (29).

Odvážný model předvedla těhotná Kristýna Schicková. Bříško po vzoru světových hvězd odhalila v modelu Poner. Od stejného návrhářského dua vynesli modely také David Pastrňák s přítelkyní Rebeccou. Extravagatním outfitem překvapil i stylista Filip Vaněk (46).

V galerii níže se podívejte na róby z nejluxusnější párty ve Varech. Komu to podle vás nejvíc slušelo? Hlasujte v naší anketě.

Kdo vypadal na luxusním večírku v Karlových Varech nejlépe?
Karolína Mališová
25,2 %
Jiří Bartoška s manželkou
2,1 %
Denisa Dvořáková
10,7 %
Katarina Morhacova
1,9 %
Nela Boudová s Ivem Jiráskem
1 %
Aneta Chovanová
1,9 %
Jana Doleželová
1,8 %
Krystyna Pyszková
11,1 %
Martin Dejdar s manželkou Danielou
3,2 %
Karolína Kokešová
1,8 %
David Limberský s manželkou Lenkou
0,8 %
Nikol Kouklová Heřmánková
0,8 %
Jiřina Bohdalová a Dagmar Havlová
1,6 %
Sara Sandeva
16,9 %
Iva Pazderková
3,3 %
Natali Ruden a Jan Kadaník
1,1 %
David Pastrňák s manželkou Rebeccou
7,4 %
Dominika Branišová
1,3 %
Blanka Matragi
3,1 %
Filip Vaněk
1 %
Kristýna Schicková
2 %
Celkem hlasovalo 42811 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám