Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Starší a rozumnější. Tak by se krásná Karolína Mališová (27) aktuálně popsala. Loni modelka přiznala, že trpí alopecií, kdy začala ztrácet vlasy i po celých pramenech. Vše špatné je ale k něčemu dobré a charismatická blondýnka prý přestala řešit věci, které nejsou podstatné, a má se raději.

„Já teda úplně upřímně musím říct, že ta alopecie mi s tím pomohla. Dříve jsem se cítila dobře na 100 procent a pak to šlo dolů na deset, kdy jsem měla problém to nějak přijmout. Tak jsem se znovu učila mít se ráda a přijmout i to, že kdybych byla bez vlasů, tak by to bylo dobrý, protože by mohlo být daleko hůř, protože jsou horší nemoci. Je to i tím věkem a člověk se posouvá jiným směrem,“ přiznala kráska.

Toho, že Karolína alespoň teď porazila alopecii, docílila i zdravým životním stylem, dobrým psychickým nastavením a také tím, že se má na co těšit. Splní si totiž velký cestovatelský sen. „Mám v plánu s přítelem dovolenou na Maledivách. Pokud tedy všechno klapne, tak poletíme na Maledivy. Tam se moc těším, protože jsme si to oba tak nějak vysnili a myslím si, že to bude fajn.“ Neskrývala Karolína své nadšení během rozhovoru pro Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám