Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na to, že vyrazila na tiskovou kofenrenci na téma antigenních testů, byla opravdu spoře oděná. Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová (27) už asi při vybírání outfitu myslela spíš na beach párty, odkud by si mohla test na návrat do Česka udělat.

"Ne, to opravdu není podprsenka od plavek, ale top. I když na dovolenou k moři bych zase ráda. Teď mám ale spíš pracovní povinnosti, tak to musí počkat," vysvětlovala Karolína, která je jednou z hlavních tváří série módních přehlídek návrhářky Beaty Rajské (61), které vyvrcholí v rámci karlovarského filmového festivalu.

Mališová nedávno dostudovala vysoku školu, obor turistický ruch, takže opravdu cestuje ráda. A to i s přítelem, kterého během devíti let jejich vztahu na sociálních sítích ukázala jen párkrát. Nás zajímalo, zda už není čas posunout jejich vztah někam dál. Zatím ale prý nespěchají.

"Nemyslím, že by se prstýnkem na ruce něco změnilo.A pořádat svatbu, když nevíte, jaké budou covidové restrikce, se mi taky nechce. S dítětem také nespěcháme. Na podzim mi bude pětadvacet, přítel je stejně starý, tak máme ještě času dost," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám