Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Karolína Mališová (27) má zpět své vlasy. Víc než rok bojovala s alopecií, nemoc se jí několikrát vrátila. O tom, že bojuje s vypadáváním vlasů po trsech, poprvé promluvila na začátku loňského roku. Když už to vypadalo, že jí vlasy opět začaly růst, znovu o ně přišla. Bála se, že jí vypadají úplně.

Nyní, po víc než roce trápení, doufá, že nad alopecií vyhrála. "To je momentálně mé jediné přání. Byla to zkouška mého života. Snad jsme se s nemocí navzájem pochopily a ona zjistila, že se ke svému tělu začnu chovat lépe," řekla Super.cz Karolína.

Zná příčinu nemoci? "Myslím si, že moje tělo nezvládlo to, co jsem mu naložila. Byla jsem ve stresu kvůli práci, modelingu, škole. Kvůli koronaviru jsem se trošku zastavila, zjistila, o čem život má být, a začala jsem si ho jinak užívat. Kdybych své tělo neposlechla, stále bych byla na začátku. Teď mám vlasy zpátky," raduje se modelka.

Karolína si prošla těžkou zkouškou, o níž věděli jen nejbližší. "Všechno bylo zavřené, tak jsem se nikde moc neukazovala, a proto to málokdo tušil. Já to samozřejmě viděla, snažila jsem se to maskovat, ale ne vždy to šlo, ne vždy jsem se nehroutila u zrcadla. Pro mě bylo příjemnější, že jsem se nemusela nikomu ukazovat a mohla jsem se zahojit doma," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám