Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni se přestěhovala z rodného Slezska do Prahy. Ve svém pražském bytě ale Karolína Mališová (27) v první a druhé vlně koronavirové pandemie příliš času netráví.

„Stále pendluju. Díky lockdownu a zákazům trávím víc času u nás,“ říká modelka, která tráví čas v rodné vísce Otice u Opavy. „Mám tam veškeré zázemí, mám tam všechny a v Praze bych byla sama.“

Jak už to tak bývá, tak všechno zlé je k něčemu dobré. Karolína tedy může být pandemii vděčná za to, že se utužil vztah s jejím partnerem Jakubem.

„Je to super. Díky covidu jsem se uklidnila v časovém shonu. Vztahu to dodalo to, co tomu chybělo. Jsem za to strašně šťastná. Bylo to přirozené a nenucené. Nějakým způsobem jsme si na to zvykli, a když teď má být někdo z nás mimo domov déle, tak vymýšlíme, jak to udělat, abychom se zase viděli,“ říká s nadšením Česká Miss Earth pro rok 2015.

Vztah Karolíny a Jakuba zatím ale nepostoupil na vyšší úroveň a k zasnoubení se zatím neschyluje. „Zatím nic takového v plánu není. Jsme stále mladí, mám před sebou dokončení školy a mám na to stále hodně času,“ říká Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám