Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na přehlídkách ji vídáme většinou v roli modelky. Mercedes-Benz Prague Fashion Week ale Karolína Mališová (27) absolvovala jako host.

„Užívám si to, Fashion Week je pro mě něco jiného. Nevím, jestli bych se tady cítila dobře v roli modelky,“ říká Karolína, kterou na módní show Vandy Jandy doprovázela maminka Radka.

Návštěvy módních akcí se Mališové většinou prodraží, neboť jí vždy padne do oka nějaký povedený kousek. Ale Česká Miss Earth pro rok 2015 nepodléhá módě jen tady, ale třeba i doma při brouzdání na internetových obchodech.

„V době koronaviru jsem začala extrémně nakupovat online. Naštěstí se to dá ale vrátit,“ smála se Karolína, která přehodnocuje svůj přístup k módě: „Došla jsem do fáze, kdy víc uvažuju o tom, jestli to vůbec potřebuji. Je škoda, když v mém šatníku visí věci, které nepotřebuju. Naštěstí mám maminku a sestru, které z mé skříně často čerpají.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám