Hlavní obsah
Článek

Poslední téměř tři měsíce strávila Karolína Mališová (27) ve svém rodišti v Oticích u Opavy. Po této dlouhé pauze se ale na pár dní vrátila do Prahy, kde studuje a pracuje. K příjezdu ji motivovala Beata Rajská, která uspořádala svou první přehlídku po vypuknutí pandemie koronaviru. „Když mi Beata zavolala, tak jsem si řekla: ’Konečně‘,“ uvedla s nadšením česká Miss Earth pro rok 2015.

Modelka předváděla letní kolekci zmíněné designérky, ke které byly vytvořeny ladící roušky. Přestože by se Karolína mohla nazvat shopaholikem, sama prý velký počet těchto ochranných prostředků nevlastní. „Jednu mám od Beaty a jednu mi ušila kamarádka. Popravdě jsem ji ale ani příliš nevyužila, protože jsem skoro nikam nechodila. Za poslední dobu jsem ani neřešila, jak vypadám,“ směje se Karolína.

Na sociálních sítích zveřejňovala influencerka sexy fotky v nových módních kouscích, ale sama se přiznala, že v soukromí u ní v karanténě převažovalo pohodlí před efektem. „Karanténu jsem strávila jen v teplácích a mikině. Chodila jsem jen na zahradu, nebo na krátkou vzdálenost od domu,“ říká Karolína Mališová, která si chvíle na improvizovaném mole o to víc užila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám