Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takový outfit si může dovolit jen málokdo. Modelka Karolína Mališová (27) má štíhlou postavu, na které pravidelně maká. Sotva byste na jejím bříšku našli gram tuku, a proto si půvabná blondýnka může dovolit i odvážné modely, které nejsou pro každého.

Jedním z nich je i sportovní souprava v tělové barvě. V té si česká Miss Earth pro rok 2015 užívala na nedávné dovolené na Tenerife. Na španělský ostrov vyrazila začátkem března, situace kolem koronaviru se během té doby u nás znatelně změnila a modelka byla hned po návratu řádně v karanténě.

Tu už má za sebou, i tak ale tráví většinu času doma a vzpomíná na dovolenou. Ze svého archivu nyní sdílela snímek z jednoho z výletů, který na ostrově absolvovala. A vedle její ultra štíhlé figury v přiléhavých kraťasech a krátkém topu si nelze nevšimnout také bradavek, které se z jejího modelu draly ven. „Ty bradavky jsou sexy,“ začali modelce pod provokativní fotku okamžitě psát její fanoušci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám