Hlavní obsah
Článek

Aktuálně patří mezi oblíbené modelky Beaty Rajské (61). Karolína Mališová (27) byla podle očekávání ve skupině modelek, se kterými známá návrhářka vyrazila do Ruska na prezentaci aktuální kolekce pro manželky velvyslanců pořádané na českém velvyslanectví v Moskvě.

Celý tým nezahálel a společně strávený čas využil do poslední minuty. Už během letu z České republiky do Ruské federace vzniklo několik snímků přímo v kabině letadla české aerolinky.

O oficiální povolení pořádat profesionální focení v kabině letadla je třeba zažádat předem. Jelikož se jednalo o spontánní akci, povolení chybělo, vše naštěstí souhrou náhod dobře dopadlo. „Měli jsme štěstí, že s námi shodou okolností letěla osoba, která nám zajistila povolení. Když jsme přistáli na letišti Šeremetjevo v Moskvě, už bylo vše vyřízené,“ uvedla s úsměvem Beata Rajská.

Sympatie mezi modelkou a designérkou jsou vzájemné. „Beata přesně ví, co mi sluší. Líbí se mi, že mě vnímá a dobře ví, co mi sluší. Jde jí o to, aby mi model seděl a cítila jsem se v něm dobře. Tak pracuje málokterý návrhář,“ komentovala Karolína Mališová práci pro Beatu Rajskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám