Hlavní obsah
Článek

Pro modelku je její vzhled samozřejmě hlavní devízou. I Karolína Mališová (27) o sebe pečuje a stále na sobě pracuje. Kráska sice nepodstoupila žádné estetické zákroky, ale nebrání se zahušťování řas, zvýraznění obočí a velmi hrdá je na své vlasy.

„Musím se přiznat, že je naprosto miluju. Jsem na ně velmi háklivá. Když si je nechávám barvit nebo provádět styling, tak mi velmi záleží na tom, aby to vypadalo co nejlépe. Vlasy dělají člověka,” přiznala Česká Miss Earth pro rok 2015 na módní přehlídce Calzedonia v italské Veroně.

Mališová podlehla trendu výrazného obočí, který nastolila její slavnější kolegyně Cara Delevingne. Chloupky nad nadočnicovými oblouky si netrhá, a naopak je zvýrazňuje. „Zkusila jsem laminaci obočí. Od někoho jsem slyšela, že je to na mně super, někdo říká, že ne. Já sama miluju velké obočí, netrhám si ho a mám ho takové, jak jsem se narodila,” říká Karolína, která si myslí, že je obočí ve stylu ruského politika Leonida Iljiče Brežněva v kurzu.

Mališová si uvědomuje, že se svým fotkám za deset let možná bude smát, ale je si vědoma toho, že to je přirozený koloběh módy. „Za dalších deset let se bude všechno zase vracet. To, co nosily naše maminky, oblékáme dnes my,” usmívá se Karolína Mališová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám