Hlavní obsah
Článek

Česká Miss Earth 2015 Karolína Mališová (27) může slavit. Po týdnech v knihách a učebnicích má za sebou úspěšně státnice na Slezské univerzitě v Opavě, kde studovala obor hotelnictví a lázeňství. A sama přiznává, že byla na pokraji sil. Poslední týdny pro ni bylo nesmírně náročné skloubit školu a pracovní závazky.

Bakalářskou práci navíc psala na téma, které je v modelingu velmi aktuální. A to anorexie a bulimie. "Věnovala jsem se hodně výživové stránce, zaměřila jsem se na modelky. Zkoumala jsem dvacet holek z agentur, podle BMI byly všechny v podvýživě. V modelingu se to ale bere trošku jinak, nemyslím si, že by byly anorektičky. Na modelky jsou kladeny jiné nároky. Více sportují, drží se v jídle. Ale v normálním životě zkrátka v podvýživě byly," vysvětluje Mališová.

Nyní si chce dát zasloužené volno a poté by ve studiu ráda pokračovala. "Bc. Karolína Mališová aneb pocit k nezaplacení. Věc, kterou vám nikdy nikdo nevezme. Jsem ráda, že i když jsem někdy byla na pokraji sil a myslela jsem si, že to dál vše skloubit nepůjde, tak jsem se na to nevykašlala a dotáhla to až do konce," dodala Mališová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám