Hlavní obsah
Článek

Návrhářka Natali Ruden (53) je proslulá svými opulentními, bohatě zdobenými róbami. Před reprezentačním plesem Prahy 1 si pořádně mákla, protože představila šaty nejen na módní přehlídce, kde předváděly například Karolína Mališová (27), Nikol Švantnterová (31) či Monika Leová (32), ale šila i model pro hostitelku večera, přítelkyni starosty Veroniku Blažkovou.

"Vždycky jsem si říkala, že Praha musí být metropolí módy a dělám pro to všechno, co můžu. Lidé se hodně ptají, jak dlouho vytvoření jednoho modelu trvá. Takže šaty se šijí během jednoho měsíce. Je to minimálně padesát až sto hodin na jedny šaty," vysvětlila nám Natali.

Karolína Mališová, která pro Natali předváděla poprvé, přiznala, že byla ze šatů tak nadšená, že by si takové jednou sama ráda pořídila. To Veronika si je od návrhářky na míru nechala ušít a zůstanou jí. Šlo ale o velmi výraznou dramatickou róbu. Tak kam si ji bude moct vzít příště?

"Jsou to moje první šaty od Natali Ruden a jsem za to moc ráda, protože si myslím, že má styl, který mi sedí. A my máme pozvání na takové události i do zahraničí, takže se nebojím, že bych je ještě nevyužila," potěšila Veronika Blažková návrhářku, která také plánuje expandovat do dalších světových metropolí.

Reklama

Další články

Načítám