Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sedm měsíců po porodu dcery Luny Grace se topmodelka Karolína Kurková (40) ukázala v plavkách. Poslední den roku 2021 se ukázala v bikinách i s malou dcerkou. Karolína byla velmi krátce po porodu ve skvělé formě a v plavkách je znát, že kila jsou opravdu pryč.

"Nejsem dietář, necvičím sedmkrát týdně. Hodně pomáhá kojení. Nemám na cvičení čas, jsem máma tří dětí. Netlačím na to. Chci si malou hlavně užít. Možná to bude moje poslední miminko," řekla Super.cz Kurková.

Za postavu prý vděčí hlavně genům. "Já jsem vždycky byla vysoká, hubená. Asi jsou to geny. A kojení fakt velmi pomáhá," dodala Kurková s tím, že tři děti budou zřejmě finále. Čtvrtý potomek v plánu není.

"Mám dva kluky, mám holčičku. Jsem ráda. Říká se nikdy neříkej nikdy, ale zatím nejsem připravená na to mít čtyři děti," dodala Kurková, která přijede v květnu do Prahy. Čeká na ni moderování Social Awards 2022.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám