Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Topmodelka Karolína Kurková (40) je téměř po dvou letech v Česku. Přicestovala sama, rodinu nechala v USA a na týden se pracovně vydala do Evropy. Mrzí ji, že její rodiče ještě neviděli její čtyřměsíční dceru Lunu Grace. Cestování ztěžuje covidová pandemie.

"Jsem strašně ráda, že tu jsem, že vidím rodiče, babičku, je to pro mě velmi emocionální. Vidím hodně přátel, kamarádů, rodinu. Vážím si toho, že jsem tady," řekla Super.cz Kurková.

"Děti s sebou nemám, jsem tady jen na chvíli. Malá ještě ani nemá pas, takže nemůže cestovat, a klukům zase začala škola. Snad to dáme příště. Nebo dostaneme rodiče k nám. Skoro dva roky neviděli kluky, malinkou ještě neviděli vůbec," říká smutně.

Kvůli covidové situaci jsou Spojené státy pro Evropany uzavřené. "Cestování nebylo a zatím není možné. Ptali jsme se, zkoušeli jsme, aby za námi mohli přiletět, ale možné to nebylo," svěřila Kurková na cocktail kosmetické party v Praze.

Karolína oblékla model od české značky LaFormela, tvůrce ze své rodné země modelka ráda podporuje. "Přišlo mi fajn vynést právě je, jsou tu skvělí módní tvůrci jako Zuzana Kubíčková, LaFormela, Zoltán Tóth, Michael Kováčik a další," vyjmenovala topmodelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám