Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelingová superstar Karolína Kurková (40) oznámila, že čeká třetí dítě. „Jsem tak šťastná, že to můžu i s vámi sdílet. Bude nás 5,“ uvedla modelka k aktu, který novinku doprovodil. Snímek Kurková nafotila pro magazín Glamour.

Kurková má s manželem Archiem Drurym dva syny, jedenáctiletého Tobina a pětiletého Noaha. Oba umí česky, jak řekla během loňského jarního týdne módy v Praze. Zásluhu na tom mají hlavně modelčini rodiče, kteří pendlují mezi USA a Děčínem.

„Jak jsou s námi rodiče hodně, tak kluci umí česky. Ten starší ne tak super jako ten tříletý, ten mluví úplně perfektně. Ale snaží se. Nevím, jestli mají lepší přízvuk než já, ale určitě jsou na tom dobře,“ řekla Super.cz Kurková.

Karolína Kurková

K radostné novince Karolíně blahopřáli fanoušci i kolegyně ze zahraničí a Česka. „Jupí! Nádhera. Velká gratulace celé rodině,“ sdílela s ní radost Petra Němcová. „Moc gratulujeme!“ připojila se i Tereza Maxová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám