Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Karolína Kurková (40) se teď díky pracovním příležitostem dostane domů do Česka častěji. Většinu roku ale tráví s manželem Archiem Drurym a syny Noahem (3) a Tobinem (9) na floridském Miami nebo v New Yorku. Půl roku tam s ní vždy jsou i její rodiče, kteří pendlují mezi USa a Děčínem, a právě díky nim i její synové umí dobře česky.

"Jak jsou s námi rodiče hodně, tak kluci česky umí, i když ten starší ne tak super jako ten tříletý, ten mluví úplně perfektně. Ale snažej se. Nevím, jestli mají lepší přízvuk než já, ale určitě jsou na tom dobře," ujistila nás modelka, na jejímž akcentu je dlouhodobý pobyt v zahraničí znát.

My jsme si s Karolínou povídali po módní show značky, s níž spolupracuje, ale minimálně v květnu ji uvidíme zas, u příležitosti toho, že bude moderovat galavečer blogerů.

"V České republice to bude poprvé, co budu takhle na stagi moderovat, i když už mám jistou zkušenost ze Slavíků, když jsem tam byla na pódiu s Liborem Boučkem. Ale takový velký event, celosvětový, který bude živě, je pro mě premiérou," svěřila Kurková, která má i řadu dalších pracovních aktivit, které vyčíslila v našem videu.

Od modelingu ale zatím neodešla, se svou půvabnou tváří i skvělou figurou je stále žádanou modelkou. Po dvou porodech vypadá úžasně.

"Cvičím, byla jsem profesionální gymnastka, máme to v rodině, táta byl profesionální basketbalista, takže sport jsem v životě vždycky měla. Je to důležité nejen fyzicky, ale i pro zdravé myšlení. Nekouřím, ani moc nepiju. Člověk si musí na stravu dávat pozor. Kdybych jedla cukr, chleba a mlíko, tak bych ani neměla takovou energii a jen bych celý spala nebo posedávala," prozradila svůj recept Karolína.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám