Hlavní obsah
Článek

Karolína Kurková (40) absolvuje bleskurychlou návštěvu Česka. Jedna z nejúspěšnějších českých topmodelek dorazila v rámci propagace prvního čísla československé mutace módní bible, v níž se objevila v roli Olgy Havlové. „Karolína přiletěla na pozvání Vogue. Nebyly jsme si jisté, jestli přehlídku stihneme. Jsme rády, že jsme to nakonec zvládly,“ uvedla šéfredaktorka Andrea Běhounková, která topmodelku na akci doprovázela.

Kurková stráví v Praze ani ne čtyřicet osm hodin a její program je opravdu naplněný aktivitami, mezi nimiž nechybí návštěva Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Zúčastnila se prezentace značky Chatty pro jaro a léto 2019.

V Clam-Gallasově paláci usedla do přední řady, kde se setkala například s tenistou Tomášem Berdychem. Čeká ji také návštěva Uměleckoprůmyslového muzea, nebo podepisování obálky módního magazínu.

Nebylo to poprvé, co se Karolína zúčastnila pražského týdne módy. Modelka, která aktivně a hlasitě podporuje české tvůrce, se během předminulé edice objevila na přehlídce Zuzany Kubíčkové.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám