Hlavní obsah
Článek

Vdova po světoznámém architektovi Janu Kaplickém (†71), filmová producentka Eliška Kaplicky (39), zaujala na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech v pořádně odvážných šatech. Průsvitná róba od návrháře Michala Kováčika odhalovala vše.

"Včera jsem dostala tyto šaty zapůjčené, jsem za to ráda. Šaty už spodní prádlo v sobě mají, je to všité body," řekla Super.cz Eliška s tím, že to, co zakrývá její pozadí, nejsou bombarďáky.

Se svojí štíhlou postavou si může takové šaty dovolit. "Když máte dítě, tak běháte za dítětem a to je dostatečná příprava," usmívá se Kaplicky, kterou doprovodila do Karlových Varů dcera Johana (15). Během večera jí ale víc než maminka zajímala topmodelka Karolína Kurková (40).

"Dcera na mě kašle a běhá za Karolínou Kurkovou, protože hraje basket. Tomu se paní Kurková v minulosti aktivně věnovala. Johanka má za sebou první turnaj, jediné co se modlím, aby se jí nezlomil nos jako bráchovi Karolíny. Dcera má přezdívku zabiják, musí opatrně," dodala s úsměvem Kaplicky.

Reklama

Další články

Načítám