Hlavní obsah
Článek

Ne Uma Thurman, ani nádherné topmodelky známé ze světových módních mol, ale česká herečka Jitka Čvančarová (45) poutala největší pozornost na slavnostním zahájení karlovarského filmového festivalu.

Na 52. ročníku předvedla mohutné poprsí v dekoltu, jehož velikost už dávno není pět, ale zřejmě ani šest. Zatímco loni Jitka Čvančarová zvolila černou krajku od Natali Ruden, letos ji stejná návrhářka oblékla do svojí nové kolekce Oceán. Šaty byly ušity v barvě lesního ovoce přímo pro ni.

Martha Issová (42) na dnešní zahajovací ceremoniál v Karlových Varech oblékla šaty od svého oblíbeného návrhářského dua CHATTY, které doplnila psaníčkem Versace a diamanty od INBAR Diamond Center.

Její sestřenice Klára Issová měla jako nejdůležitější doplněk nového přítele, o němž již Super.cz informoval. Oba se vyladili do šperků od ALO Diamond. Prsteny a náušnice Kláry stojí dohromady skoro půl miliónu, její partner měl manžetové knoflíčky za 222 tisíc. Klára měla róbu, kterou si nechala speciálně přivézt z londýnského showroomu Vivienne Westwood.

Po drahých špercích sáhly i Aňa Geislerová (47) a Zuzana Stivínová, které zvolily značku Cartier. Aňa měla šaty značky Valentino, Zuzana od Vivienne Westwood. Šperky Tiffany si vybrala modelka Karolína Kurková (40) a doplnila jimi model od Vivienne Westwood. Od stejné firmy měla šperky i herečka Jana Plodková oblečená v šatech Valentino.

Nádherná topmodelka Daniela Peštová (53) na ceremoniál oblékla značku Valentino, od níž měla róbu i střevíčky. Její partner Palo Habera zvolil smoking i všechny ostatní doplňky značky Emergildo Zegna.

Reklama

Další články

Načítám