Hlavní obsah
Článek

Ozdobila stovky titulních stran prestižních světových módních časopisů, byla tváří mnoha kampaní i fashion weeků. V modelingu dosáhla jednatřicetiletá Hana Soukupová nejvyšší mety. Měla kariéru, jakou z Češek dosáhla v nové generaci snad jen Karolína Kurková. (40)

Před třemi lety pověsila kvůli rodině kariéru modelky na hřebík. Porodila syna Finna (3) a dceru Ellu (10 měsíců). Nyní se vrací a hlásí comeback. A začala velkolepě. Jako hlavní hvězda předváděla na módní show Versace v Miláně.

"Je to skvělý pocit být zpátky, určitě. Je to v pohodě a v klidu jako dřív. Změnilo se toho hodně s médii, Instagramem. To je velká změna," řekla Super.cz Hana, která přiletěla na skok do Prahy, aby zasedla v porotě prestižní modelingové soutěže My Model Contest, kterou pořádá se svojí agenturou její manažerka a také objevitelka Lenka Jochová.

Jak těžké je nyní skloubit roli maminky a modelky? "Je to hodně náročné skloubit, všechno musí být načasované. Děti, práce. Není to jen tak. Cestuju s dcerou, protože ještě kojím. Manžel se stará o syna, když jsem na cestách. Manžel mě ve všem podporuje, byl rád za mě," dodala Soukupová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám