Hlavní obsah
Článek

Během dvoudenní návštěvy Prahy toho stihla Karolína Kurková (40) opravdu hodně. V úterý po příletu navštívila přehlídku Zuzany Kubíčkové, pořádanou v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku, pro českou Elle nafotila fotostory, trávila čas s rodinou a ve středu večer stihla předat jednu z hlavních cen na udílení jedenáctého ročníku cen Czech Grand Design.

Na galavečer topmodelku doprovodili její tatínek Josef a přítelkyně bratra. Právě rodiče tráví s jednou z nejúspěšnějších českých modelek současnosti spoustu času. S Karolínou a jejím manželem Archiem a dvěma syny modelčin tatínek a maminka pobývají v jejich americkém domově. „Ze začátku mé kariéry jsem byla hodně sama, protože mám mladšího bráchu, kterého naši nemohli opustit. Teď mají naštěstí víc volného času a můžou trávit víc času se mnou a mými syny,” řekla Super.cz Karolína.

Není to ale na druhou stranu někdy náročné, když se dají dohromady tři rodinné generace? „Já jsem za to moc ráda, ale pro mého manžela je to někdy těžké, protože naši neumí tak dobře anglicky a manžel nemluví vůbec česky. Někdy je problém s komunikací, ale má je moc rád a uvědomuje si, že jsou důležití pro naše děti. Máme štětí, že spolu všichni vycházíme,” říká topmodelka.

Sedmiletý syn Tobin si češtinu příliš neosvojil, roční Noah si s češtinou paradoxně poradí mnohem lépe. Může za to právě častější přítomnost prarodičů. „Ten náš mladší sice nemluví, ale rozumí česky i anglicky. Je to tím, že jsou rodiče více s námi,” říká rodačka z Děčína.

Karolína si podle svých slov velmi užila galavečer Czech Grand Design a jako vždy hýřila pozitivní náladou. „Jsem ráda, že jsem tady mohla být a vidět talenty nejen módní, ale i z jiných oblastí designu. Je skvělé, že v tak malé zemi máme tolik talentů,” říká Karolína Kurková.

Reklama

Další články

Načítám