Hlavní obsah
Článek

Na rychlou dvoudenní návštěvu dorazila včera do Prahy supermodelka Karolína Kurková (40). My jsme se s topmodelkou setkali během módní přehlídky Zuzany Kubíčkové, pořádané v rámci Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

Přestože Karolína dorazila na akci krátce po příletu do Prahy, tak vypadala svěže, odpočatě a jako vždy hýřila energií. Jak Karolína vnímala skutečnost, že je na přehlídce za diváka a nikoli v roli modelky? „Miluju chodit přehlídky, ale přijela jsem před pár hodinami, a tak bych přípravy nestihla. Musela bych si odlíčit obočí, udělat fitting, to by nešlo,” smála se modelka a poukázala tak na bombastickou módní show Kubíčkové, která proměnila modelky ve futuristické burlesky.

Kurková má během své návštěvy Prahy spoustu aktivit, které se točí hlavně kolem společného projektu s českou mutací magazínu Elle. „Vybírám to nejlepší, co čeští tvůrci vytváří v oblasti módy, šperků a doplňků. V září vyjde číslo, kde vyberu to nejlepší z pražského fashion weeku. Pohybuju se v módě několik let a zároveň jsem Češka. Všímám si toho, že v Čechách máme hodně talentů,” řekla Kurková.

Jedna z nejúspěšnějších topmodelek současnosti již několikrát oblékla kousky českých návrhářů na společenských akcích v zahraničí. Nedávno pro českou Elle zase nafotila fotostory v modelech slovenské značky Nehera. Tyto snímky s Karolínou převzalo několik edicí zmíněného magazínu ve světě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám