Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Karolína Kurková (40) se na domácí půdě objevuje velmi sporadicky. Ačkoli se s manželem Archiem Drurym a jejich dvěma syny po letech strávených v New Yorku zabydlela v Miami, v sobotu večer odcestovala do Chicaga, aby podpořila charitativní akci jejího kamaráda, herce Iana Somerhaldera (37).

Okatý hezoun známý převážně z Upířích deníků letos pořádal první ročník dobročinné akce, a to pro svou neziskovou organizaci Ian Somerhalder Foundation, která se zaměřuje na vzdělávání a spolupráci s lidmi, jejichž projekty mají pozitivní vliv na planetu a životní prostředí.

Na společenské události pochopitelně nemohla chybět hercova manželka Nikki Reed (28), která se pro změnu blýskla v sáze Stmívání, ale kromě herectví je i zdatnou zpěvačkou a scenáristkou. Se Somerhalderem začala chodit v polovině roku 2014, zasnoubili se již v únoru následujícího roku a o další dva měsíce později už vystrojili veselku v Malibu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám