Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česká topmodelka Karolína Kurková (40) trvale žije s manželem a dvěma syny v New Yorku. Nemohla si tak nechat ujít středeční premiéru uměleckého dokumentu režiséra Andrewa Rossiho The First Monday In May, kterým byl zahájen letošní ročník filmového festivalu Tribeca.

Karolínin vzhled zřejmě učaroval redakci britského deníku Daily Mail, který ji na svých stránkách popsal jako živoucí mistrovské dílo, které na sebe strhne veškerou pozornost kdekoli se objeví. Na naši krajanku, kterou navíc nazvali andílkem Victoria’s Secret navzdory skutečnosti, že jím už řadu let není, se prý na zahájení festivalu upíraly zraky všech přítomných.

Na červený koberec ji ovšem tentokrát doprovodil i manžel Archie Drury, jak by také ne, když je filmovým producentem. Jeho žena jej ovšem v lodičkách na jehlách převyšovala minimálně o pět čísel. To ovšem zdaleka nebylo nic oproti thajskému módnímu návrháři Thakoonovi... Tam byl výškový rozdíl o hlavu i s krkem...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám