Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) byla na slavnostním předávání cen Český slavík pracovně. Když dotočila reportáže pro internetové servery Novy, probrali jsme její outfit, který patřil v rámci večera k těm nejlepším. Róbu v antickém stylu doplnila luxusními šperky miliónové hodnoty.

"Šaty jsou od návrhářky Kateřiny Geislerové, objevila jsem ji poměrně nedávno, vím, že působila v Paříži, líbí se mi strohost a jednoduchost jejích modelů. Myslím, že k mému věku už to patří. Také většinou muži mlčí, ale ženy mi ty šaty obdivují. Nejsou prvoplánově sexy, jen naznačují," vychvalovala Gábina návrhářku, jejíž tváří je mimo jiné Simona Krainová (51).

Zaujaly nás ale i její šperky, které nám byly dost povědomé. Náušnice Chopard, které Partyšová doplnila ještě náramkovými hodinkami, měla totiž večer předtím na charitativním večeru Terezy Maxové (52) Karolína Kurková (40). "Asi máme obě dobrý vkus," smála se Partyšová, kterou kvůli drahým šperkům musel hlídat i bodyguard.

Že by jí ale bránil v rozletu, se říct nedá. Moderátorka totiž strávila drahnou dobu ve společnosti tenisty Radka Štěpánka, na kterého hleděla jako na svatý obrázek. Nic se ale mezi nimi nestalo. Každý po druhé hodině ranní odcházel domů sám.

Reklama

Další články

Načítám