Hlavní obsah
Článek

Anketa Český slavík platí za událost roku, a proto se na ni hvězdy připravují několik týdnů. Výběr šatů, kadeřníka i vizážisty zabral řadě z nich spoustu času. A kdo nejvíc zabodoval?

Nejdražší šaty večera měla Monika Absolonová (47). "Včera mi od Diora přiletěly z Paříže a zítra zase letí pryč, tak si je hodlám užít. Půjdu v nich i na večírek a možná je provětrám i v noční Praze. Snad mě nikdo nepoleje červeným," řekla Super.cz Monika, kterou doprovodil její přítel, hokejista Tomáš Horna, kterého oblékl stylista Filip Vaněk (46) tak, aby perfektně ladil s Moničinými šaty.

Velkou róbu vynesla i Ivana Gottová (48), ta zvolila model od své oblíbené návrhářky Beaty Rajské (61). "Styling mi tentokrát dělal sám Karel," přiznala Super.cz.

Topmodelka Karolína Kurková (40) dlouho s róbou váhala. "Do poslední chvíle jsem nevěděla, co si vezmu na sebe. Mám velkou trému. Doufám, že nezakopnu na pódiu, když ano, tak mě moderátor večera Libor Bouček (43) snad podrží," upřesnila Kurková, která oblékla malé černé od Fendi. Její kolegyně, topmodelka Linda Vojtová, zůstala věrná českému tvůrci, oblékla šaty od proslulé návrhářky Ivany Mentlové.

Nejodvážnější šaty večera, ve kterých předvedla svá ňadra i kalhotky, ukázala zpěvačka Markéta Konvičková (29). Model jí navrhl její oblíbený návrhář Jan Kalfař. Manželka hudebníka Petra Jandy (81) Alice zvolila šaty od Taťány Kovaříkové, Eliška Bučková (34) žádného návrháře nevyužila, oblékla si šaty ze svatebního salónu.

Reklama

Další články

Načítám