Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už po desáté pořádá Tereza Maxová (52) ve prospěch své nadace charitativní přehlídku s názvem Fashion For Kids.

Vzhledem k tomu, že se jedná o jubilejní ročník, tak na benefiční akci přislíbila účast řada hvězdných hostů. K těm největším patří i hudební legenda Bryan Adams, který dnes odpoledne přiletěl do Prahy a přes VIP odbavení chvátal do luxusního hotelu v centru Prahy, aby stihnul aspoň závěr tiskové konference, na kterou kromě samotné Terezy Maxové dorazila i další hvězda večerní módní show - topmodelka Karolína Kurková (40).

Účast hudební legendy Bryana Adamse, která má na svědomí například nesmrtelný hit z Robina Hooda s názvem Everything I Do I Do It For You, není zas až takovým překvapením. Charizmatického zpěváka totiž s Maxovou pojí letité přátelství.

Zpěvák během dnešního benefičního galavečera odehraje půlhodinový koncert, což pojal jako svůj dar pro Nadaci Terezy Maxové. Zítra už odlétá do Berlína a pokračuje ve svém turné, které kvůli návštěvě Prahy přerušil. „Těším se, až se večer uvidíme,“ řekl zpěvák, kterého hned na pódiu odchytila Karolína Kurková, jež si s Adamsem chtěla udělat společnou fotku.

Vystoupení Bryana Adamse v rámci programu je mimořádnou událostí stvrzující jeho dlouhodobý zájem o problematiku opuštěných a ohrožených dětí v České republice. V minulosti stál u samotného zrodu několika nadačních projektů a průběžně činnost nadace podporoval. Během večera se ve prospěch nadace bude konat dražba kytary Bryana Adamse.

Reklama

Další články

Načítám