Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známé modelky z českého rybníčku žijící v Praze a jejím okolí sice pravidelně zaplňují stránky bulvárních médií, ale o podobném úspěchu si mohou nechat zdát. Jejich úspěšnější krajanky totiž už dávno žijí v některé ze světových módních metropolí a jejich honoráře se pohybují v úplně jiných cifrách. Jak se dělá správná kariéra topmodelky, by mohla povyprávět Karolína Kurková (40), která vytáhla další eso z rukávu.

Tato 180 centimetrů vysoká diva si totiž může připsat další obálku prestižního magazínu Vogue, který je mezi modelkami pomyslným vrcholem, podobně jako práce pro Victoria's Secret či obálka plavkového vydání Sports Illustrated, která zatím jako jediná Karolíně ve výčtu kariérních úspěchů chybí.

S naondulovanou patkou a v růžovém kostýmku se spoustou šperků se nechala fotit pro mexickou mutaci módní bible, se kterou je neodmyslitelně spojeno jméno její přísné americké šéfredaktorky Anny Wintour.

Reklama

Další články

Načítám