Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Řada slavných dam vyrazila do Milána, aby se ve čtvrtek mohla účastnit párty pořádané k 50. výročí založení kalendáře Pirelli. Jednou z nejvýraznějších postav večera se stala česká topmodelka Karolína Kurková (40), která je nejen v Itálii stále v kurzu. Momentálně například září na obálce tamního vydání časopisu Glamour. K slavnostní příležitosti zvolila model v pánském stylu, který sklidil obdiv i v zahraničí. Určitě ne u každého se ale setká s pochopením.

Kurková čím dál častěji sází na své nebesky dlouhé štíhlé nohy a jinak tomu nebylo ani tentokrát. Jako jedna z modelek, které se objeví ve vydání kalendáře Pirelli pro nastávající rok, vsadila na pánskou verzi volného saka, košili s výraznými manžetami a motýlka. Tuto tradiční kombinaci však doplnila o kožené kraťasy a lodičky na jehlách. Například britský server MailOnline o Karolíně napsal, že byla ‚androgynně šik‘.

Reklama

Další články

Načítám