Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Situace na Ukrajině nemůže být nikomu lhostejná. I známé tváře se snaží všemi možnými způsoby na fatální situaci na východě upozornit.

Celebrity pořádají dobročinná představení, organizují sbírky oblečení a humanitární pomoci, někteří dokonce ubytovávají uprchlíky ve svých domovech. Na společenských akcích se stává žluto-modrá stužka tradiční součástí. Některé známé tváře jdou až tak daleko, že do barev ukrajinské vlajky ladí celý outfit.

Mohli jsme toho být svědky na udílení Českých lvů, kdy modré šaty doplnila žlutým obutím Antonie Formanová, kontroverzní model od Borise Hanečky z festivalu v Karlových Varech zrecyklovala Jitka Čvančarová (46), a zlatou a modrou oblékla třeba Karolína Krézlová (36). Barevnou kombinaci modré a žluté oblékají celebrity i na volnočas, jako třeba Klára Issová (45) na zahájení výstavy orchidejí v Botanické zahradě Praha.

Reklama

Další články

Načítám